Despre noi

“Evenimentele se nasc pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare buchet de flori, ornament sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o pastreaza. Noi facem ca aceste amintiri sa fie pastrate cat mai mult timp. Noi gandim, organizam si punem in practica amintiri care urmeaza sa se nasca.”

Suntem Duo Fantasio, agentie full-service de nunti, cu sediul in Cluj-Napoca. Echipa noastra si-a transformat pasiunea in job, sau jobul intr-o pasiune. Suntem cei a caror munca asigura succesul nuntilor si evenimentelor organizate. Asta te va ajuta sa savurezi si tu momentul din plin, salvandu-ti timp pretios si energie! Mai mult, la final, iti vei auzi invitatii spunand: “Ne-am simtit minunat!” si “Mi-au fost depasite toate asteptarile!”

Consultanta pre-eveniment, invitatii, servicii foto-video/sonorizari, artificii, baloane, servicii hostess sunt cateva din serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Pe scurt, totul pentru ca tu sa te poti bucura de familie, prieteni si de ziua ta cea mare!

Be Sociable, Share!