Aranjarea invitatilor la mese

Aranjarea invitatilor la mese poate sa dea batai de cap, mai ales dat fiind faptul ca se numara printre lucrurile care trebuie facute pe ultima suta de metri. De ce asa de tarziu? Pentru ca nu puteti stabili planul de distribuire a invitatilor la mese pana cand nu ati primit un raspuns din partea tuturor celor carora le-ati trimis invitatie.

Aveti nevoie de un numar cat mai exact de confirmari pentru restaurant, iar daca unii invitati nu au dat un raspuns in timp util trebuie sa incepeti voi sa ii sunati. In cazul in care stiti ca invitatii care v-au confirmat prezenta vor fi prezenti chiar de la inceputul petrecerii, rezervarea meselor sau a locurilor devine mult mai simpla.

invitati la nunta

Pentru aranjarea invitatilor la mese aveti mai multe variante intre care puteti opta. Prima ar fi sa ii lasati pe ei sa isi aleaga mesele si sa se aseze langa persoanele cu care se simt cel mai bine. Cu exceptia uneia sau a doua mese rezervate pentru rudele apropiate, puteti sa lasati la libera alegere locurile de la mesele invitatiilor.

O a doua varianta ar fi sa va ganditi la locul fiecarui invitat in parte. In calitate de gazdele veti asigura un loc rezervat special pentru fiecare. Locurile pot fi marcata sau pe o lista afisata la intrarea in restaurat sau prin cartonase cu nume la mese. In acest ultim caz, cineva din familie, domnisoarele de onoare sau hostesele trebuie sa ghideze oaspetii catre mesele lor. Astfel toti se vor simti in mod evident bine-veniti si flatati de atentia acordata.

place carduri

Va sfatuiesc sa optati pentru “place cards”- acele cartonase simpatice si usor de personalizat care se aseaza pe mesele invitatiilor si au rolul de a indica cu precizie locul fiecaruia la masa. Sunt utile deoarece trebuie sa fiti pregatiti pentru schimbari in ultimul minut, iar place cardurile ofera o flexibilitate mare in cea ce priveste micile schimbari de ultim moment. In plus pot fi de ajutor la completarea decorului general, aducand o nota de continuitate temei alese pentru nunta.

place card fluture

Iata cateva exemple dragute de place carduri care va pot folosi drept model:

place carduri

place carduri place carduri

Be Sociable, Share!

Taguri: , ,

Lasa un comentariu