Floarea Saptamanii – Creasta Cocosului

Cati dintre voi va amintiti de interesantele flori de creasta cocosului? Puternic colorate, viguroase si decorative, florile de creasta cocosului sunt foarte catifelate la atingere. Eu imi amintesc perfect de prima intalnire cu o astfel de floare. A fost dragoste la prima vedere. Recent, le-am reintalnit in casa unui prieten care ne-a rasfatat privirile cu un buchet generos de creasta cocosului proaspat cules.

Imi plac enorm florile de sezon si sunt convinsa ca pot fi incorporate minunat in aranjamente florale pentru un plus de naturalete, de viata si energie.

creasta cocosului

Colorate in nuante fuchsia seamana puternic cu niste bucati de coral. Creasta cocosului mai are denumirea de Celosias si poate fi gasita din sezonul de vara pana in noiembrie. Ca sa va conving si pe voi de frumusetea si ineditul pe care aceste flori il aduc la petrecerea de nunta va adaug un buchet de mireasa:

Buchet de mireasa cu creasta cocosului

Creativitatea nu se opreste insa aici. Se pot realiza butoniere pentru mire sau pentru cavalerii de onoare, aranjamente pe masa, pe masini, de fapt orice aranjament floral pentru nunta ta! Sunt atat de unice, minunate si pline de veselie! Culoarea, textura bogata si dimensiunea florilor se armonizeaza perfect cu restul florilor de toamna.

Aranjament floral cu creasta cocosului

Be Sociable, Share!

Lasa un comentariu