Floarea Saptamanii – Lacrimioara

Luna Mai este desavarsita. Natura intreaga a reinviat si e gata sa ne captiveze toate simturile. Culorile, inspiratia, eleganta, parfumul si delicatetea florilor numaidecat starnesc imaginatia oricarei mirese. Si pe buna dreptate!

Vom vorbi si in alte articole despre florile de primavara, insa acum propun sa admiram o floare micuta, parfumata, gingasa si foarte draga mie. Si sa-i vedem frumusetea in aranjamentele florale pentru nunta, bineinteles. Asadar lacrimioara!

lacrimioare


Lacrimioarele sunt nemaipomenita pentru buchetele de nunta. Fie ca sunt pregatite pentru mireasa, domnisoare de onoare sau pentru alti invitati, lacrimioarele puncteaza cu emotie delicatetea si luminozitatea nuntii.

Pur si simplu nu e nevoie sa complici lucrurile atunci cand totul trebuie sa ramana simplu si elegant, nu? Floricele lacrimioarelor exprima tot ceea ce trebuie sa fie exprimat – dragostea si romantismul, care nu lipsesc la o nunta reusita.

lacrimioare perfecte la nunta

Potrivit celor mai recente tendinte in flori si buchete de nunta, lacramioarele sunt clasificate ca fiind cele mai rafinate flori pe care o mireasa moderna le poate alege primavara.  Nu doar parfumul discret, dar si aspectul gratios al lacramioarelor poate convinge pe oricine sa le aleaga ca flori pentru nunta. (Eu am avut asa un buchet parfumat la casatoria civila 😉  )

buchete mireasa lacrimioare

Recomand cu caldura un buchet de mireasa cu lacrimioare pentru ca ofera un aspect feminin, mai luminos si mai relaxat. Nu uitati sa optati pentru un aranjament simplu si nu prea incarcat, cu scopul de a lasa florile sa respire si sa emane aroma lor naturala.

In perioada aceasta veti obtine si un pret bun la aranjamente. Astept sa aud parerile voastre. Va plac sau nu lacrimioarele? Va vedeti tinand un asa buchet in mana in ziua nuntii?  Ce alte flori de primavara va plac? 🙂

Be Sociable, Share!

Taguri: , , , ,

Lasa un comentariu