Florile simple sunt cele mai bune solutii uneori

Buchetele de mireasa din flori simple sunt cerute din ce in ce mai mult. Flori simple, buchet simplu. Cuplurile care prefera mai degraba buchete si aranjamentele florale mai putin incarcate, dorind ca accentul sa fie pus pe forme pline de naturalete.

Simplu nu inseamna plictisitor sau previzibil. Exista multe idei pentru buchete simple de unde mirii se pot inspira pentru crearea unor aranjamente florale de neuitat.

Pentru ca vorbim de flori simple, propun de aceasta data crinii si calele. Se numara printre cele mai elegante flori iar multitudinea de forme si culori, preturile rezonabile si rezistenta lor le fac foarte indicate pentru aranjamentele florale la nunta.

buchet mireasa crini albi si buchet mireasa cale albe

Crinii albi – Mereu preferati la evenimentele elegante

Crinii sunt flori delicate si frumoase care pe langa parfumul minunat, adauga un firesc cuceritor aranjamentelor florale. Pur si simplu  incanta privirile si parca stiu sa se faca iubiti. Acesta este unul din motivele pentru care multe mirese isi doresc  aranjamente florale din crini (cu preponderenta albi).

Buchetul din crini albi asortat cu cateva cale gingase, cu trandafiri sau hortensii iti sugereaza eleganta si delicatete. Crinii albi sunt cei mai cunoscuti sau mai degraba cei mai raspanditi crini. Floarea are sase petale mari, carnoase si curbate cu a caror volum un florar priceput poate face minuni. Miresele care isi aleg o tinuta simpla sau un look relaxat si fermecator, pot sa opteze cu incredere pentru un buchet din crini albi la nunta. Este alegerea cea mai inspirata!

Calele

Seducatoare si fascinante, calele sunt foarte apreciate pentru frumusetea si rezistenta lor. Excelente pentru realizarea buchetelor si aranjamentelor florale, calele sunt adesea folosite la evenimente precum nunti, botezuri, aniversari, lansari si expozitii, dar si pentru decorarea de zi cu zi a incaperilor.

buchet de mireasa cu cale

In buchetul de mireasa cala poate face minuni. Poate echilibra estetic o rochie cu multe detalii, poate sa ofere pata de culoare dorita sau poate sa reprezinte punctul de atractie a unei tinute simple.  Calele albe sunt fermecatoare, insa daca vrei culori aprinse sau exotice atunci poti alege cale galbene, portocalii, roz, plamanii, visinii, rosii, aurii sau violet. Uite cateva exemple:

buchet mireasa cu cale

Be Sociable, Share!

Taguri: , , , , , , , ,

Lasa un comentariu