Invitatii de nunta personalizate

Da, invitatia de nunta poate fi si altfel decat cea tipizata, cu floricele aurii, texte gravate si cascade de inimi roz, in care singurele date personalizate sunt numele mirilor si ale nasilor. Folositi-va de invitatia de nunta pentru a transmite fie povestea dragostei voastre, o caracteristica anume a cuplului, personalitatea si originalitatea, sau chiar unele pasiuni.

Dincolo de originalitate si de plusul de efect aduse nuntii anuntate, o invitatie de nunta cu cat este mai originala si personalizata cu atat starneste mai mult curiozitatea si interesul invitatilor, iar acestia se vor simti mai speciali. Nu uitati, desi este nunta voastra, ati ales sa va bucurati de ea impreuna cu familia, rudele si prietenii apropriati.

Invitatiile lucrate manual pot fi create special pentru dumneavoastra, puteti alege dintr-o gama variata de culori, texturi, materiale. Puteti concepe singuri modelul visat sau lasati echipa de la Duo Fantasio sa va cunoasca mai bine si sa va surprinda cu modele noi, potrivite stilului dumneavoastra unic.

Iata in continuare o selectie de invitatii de nunta frumos personalizate.

Be Sociable, Share!

Taguri: ,

Lasa un comentariu