Nunta si bugetul alocat

Multe cupluri care se pregatesc de nunta isi dau seama la un moment dat ca bugetul devine insuficient pentru tot ce isi doresc sa organizeze.

Ei bine, prietenii sunt sunt primii care vin cu solutii salvatoare in astfel de momente. Pasionati de fotografie sau priceputi la muzica, ei isi ofera serviciile la un pret mai mic decat cel al profesionistilor in domeniu.  Noi credem ca viitorii miri trebuie sa se gandeasca foarte bine daca se pot baza pe astfel de servicii si daca sarcinile vor fi duse la bun sfarsit.

Daca prietenii isi ofera ajutorul ca voi sa economisi bani trebuie sa va puneti urmatoarele intrebari inainte sa acceptati:

Sunt de incredere? Cum sunt organizati? Sunt mereu in intarziere, se tin de cuvant sau e posibil sa gaseasca o scuza in ultimul moment? Trebuie sa fiti absolut siguri ca va puteti baza pe ei si ca nu va lasa la nevoie chiar in ultimul minut.

Sunt deschisi sugestiilor voastre? Vor asculta dorintele voastre? Va vor urma instructiunile si le vor indeplini in tocmai? Va vor tine la curent cu mersul lucrurilor? Un aspect important al nuntii este faptul ca totul trebuie indeplinit conform dorintei mirilor. Vor respecta dorintele voastre sau vor face totul de capul lor?

Aveti incredere ca vor lua decizii corecte atunci cand voi nu sunteti disponibili? Ce se intampla daca ceva nu merge bine? Intamplarile nefericite sunt de asteptat, dar felul in care se rezolva problemele este important.

Imaginati-va ca o prietena draga se ofera sa va faca tortul de nunta, a mai facut prajituri delicioase si inainte, astfel incat sunteti siguri de abilitatile ei de cofetar. Dar lucrurile nu merg conform planului, tortul este ars sau distrus la transport. Desi este tentant sa economisi bani cand vine vorba de servicii pentru nunta noi va sfatuim sa angajatii profesionisti daca vreti sa evitati dezastrele.

Fiind un moment important din viata voastra mai intrebati-va si daca prietenia voastra ar putea supravietui in cazul in care ceva merge rau? Angajarea un prieten apropiat care apoi (din diverse motive) ajunge sa va dezamageasca ar altera relatia de prietenie. Sunteti dispusi sa riscati prietenia de dragul unor servicii pentru care puteti contracta profesionisti?

Este normal sa reduceti cheltuielile, dar cu exceptia cazului in care prietenii vostri sunt renumiti in domeniul lor, e bine sa evitati sa aplelati la ajutorul lor pentru un eveniment asa de important ca si nunta. Sfatul nostru este sa angajati profesionisti pentru cele mai importante elemente de la nunta si sa pastrati prietenii implicati in lucruri mai mici, cum ar fi marturiile, paharele mirilor sau numerele de masa.

Be Sociable, Share!

Taguri: , ,

Lasa un comentariu